Ateriapalvelut tarjolla arkisin:

Aamiainen klo 8:00 – 9:00.

Lounas klo 11:30 – 12:30.

Päivällinen ja/tai iltapala klo 17:00 alkaen.

Päivällinen ja/tai iltapala jätetään ruokasalin kylmäkaappiin itsepalvelu periaatteella, mikäli tilausten kokonaismäärä on alle 20.

Kahvitarjoilut vain ryhmille, minimitilaus 5hlö

Kahvi/tee ja suolainen kahvileipä tai makea leivonnainen

Aamukahvi klo 9:00–10:00

Päiväkahvi klo 13:00–15:00

Sisältö:

*Aamiainen sisältää haudutetun aamupuuron, tuoreet leivät, munia, leikkeleitä, vihanneksia, jugurttia, mysliä, sekä kahvin/teen ja tuoremehun.

*Lounas ja päivällinen sisältää lämpimän pääruoan, salaattipöydän antimet, leivän, juoman, kahvin/teen, sekä jälkiruoan.

*Iltapala sisältää mm. leikkeleitä, leipää, jugurttia/hedelmiä, juoman, sekä pienen lämmitettävän, esim. kasvispiiraan/pizzapalan.

Kaikki ateriapalvelut ovat saatavilla lisämaksusta ja etukäteisvarauksella. Halutessanne yllä mainitut ateriapalvelut esitetystä poikkeavina kellonaikoina tai viikonloppuisin varaukseenne, ottakaa yhteys toimisto-konnevesi@jyu.fi. Ateriavaraukset ryhmille tulee tehdä vähintään 10 päivää ennen saapumista. Yksittäiset ateriavaraukset voidaan tehdä saapumista edeltävänä päivänä klo 12:00 mennessä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat ja ruokavaliorajoitukset varauksen yhteydessä.

Juhla-ateriat:

Ennakkoon tilattavissa päivällinen tai juhlaillallinen toivomallanne sisällöllä. Teemme teille mielellämme ehdotelman tarjoiluista.

Konneveden tutkimusaseman keittiötiimissä sinua palvelevat ammattitaidolla: Miia Korpilauri, Taija Kurikkala ja Emma Savolainen.

Yhteydenotot sähköpostitse: keittio-konnevesi@jyu.fi tai p. 0400 870 764.

Tervetuloa nauttimaan herkullisista aterioistamme 💕


Salit

Saunat

Työ­huoneet

Majoitus

Ateriat

Omat varaukset