Ateriapalvelut tarjolla arkisin:
Aamiainen klo 8:00 – 9:00.
Lounas klo 11:30 – 12:30.
Päivällinen ja/tai iltapala klo 17:00 alkaen.
Päivällinen ja/tai iltapala jätetään ruokasalin kylmäkaappiin itsepalvelu periaatteella, mikäli tilausten kokonaismäärä on alle 20.
Kahvitarjoilut vain ryhmille, minimitilaus 5hlö
Kahvi/tee ja suolainen kahvileipä tai makea leivonnainen
Aamukahvi klo 9:00–10:00
Päiväkahvi klo 13:00–15:00
Sisältö:
*Aamiainen sisältää haudutetun aamupuuron, tuoreet leivät, munia, leikkeleitä, vihanneksia, jugurttia, mysliä, sekä kahvin/teen ja tuoremehun.
*Lounas ja päivällinen sisältää lämpimän pääruoan, salaattipöydän antimet, leivän, juoman, kahvin/teen, sekä jälkiruoan.
*Iltapala sisältää mm. leikkeleitä, leipää, jugurttia/hedelmiä, juoman, sekä pienen lämmitettävän, esim. kasvispiiraan/pizzapalan.
Kaikki ateriapalvelut ovat saatavilla lisämaksusta ja etukäteisvarauksella. Halutessanne yllä mainitut ateriapalvelut esitetystä poikkeavina kellonaikoina tai viikonloppuisin varaukseenne, ottakaa yhteys toimisto-konnevesi@jyu.fi. Ateriavaraukset ryhmille tulee tehdä vähintään 10 päivää ennen saapumista. Yksittäiset ateriavaraukset voidaan tehdä saapumista edeltävänä päivänä klo 12:00 mennessä. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat ja ruokavaliorajoitukset varauksen yhteydessä.
Juhla-ateriat:
Ennakkoon tilattavissa päivällinen tai juhlaillallinen toivomallanne sisällöllä. Teemme teille mielellämme ehdotelman tarjoiluista.
Konneveden tutkimusaseman keittiötiimissä sinua palvelevat ammattitaidolla: Miia Korpilauri, Taija Kurikkala ja Emma Savolainen.
Yhteydenotot sähköpostitse: keittio-konnevesi@jyu.fi tai p. 0400 870 764.
Tervetuloa nauttimaan herkullisista aterioistamme 💕